Dana 26. svibnja na školskome igralištu Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera održana je dodjela nagrada za učenike koji su sudjelovali na jedinstvenom turniru u jednadžbama – 2. Stross Equation Games.

Turnir je organizirala učiteljica Marina Šarinić, a cilj je poticanje učenika na zanimanje i ljubav prema matematici. Učenici koji su izborili finale u velikoj konkurenciji prošli su teška i atraktivna tri kola rješavajući izazovne zadatke koje je osmislio Matej Volarević, srednjoškolac koji je odvojio velik dio svog vremena da napravi i ispravi sve zadatke, u suradnji s profesoricom matematike. Cijelu ideju podržao je
naš ravnatelj Nenad Oremuš i svi učitelji škole koji su motivirali sudionike i organizatore. Ponosni smo i na našeg bivšeg učenika Gabriela Auguština koji je bio poticaj u osmišljavanju i ostvarenju ideje.

Velik dio u ovom natjecanju imali su i naši sponzori koji su se potrudili da imamo sav potreban pribor, motivacijske poklone i nagrade, na čemu smo im vrlo zahvalni. Na ovaj lijepi sunčani dan kuharice su se potrudile napraviti obroke za bolje raspoloženje.

Puno se učenika prijavilo na natjecanje i zahvalni smo im na sudjelovanju.

A evo i rezultata najboljih 5 natjecatelja:
1. mjesto osvojio je učenik Toma Barišić
2. mjesto osvojila je učenica Priska Pia Pristaš
3. mjesto osvojila je učenica Lili Bračić
4. mjesto osvojio je učenik Luka Szavits Nossan
5. mjesto osvojila je učenica Franka Ramušćak

Čestitamo svim natjecateljima i zahvaljujemo našim sponzorima!

@skolska_knjiga
@alfa.knjige
@optikaanda
@profil_knjiga
@intermax_promo_pokloni
@najnaj.eu
@kerempuhzagreb
@zlatarkoci_frankopanska @hrvatskonarodnokazalistezagreb
@zuti_macak
@_print.studio_
@otp_bankal
#StrossEquationGames

 

Vijesti iz školeDaroviti učenici i natjecanjaIstaknute vijesti